Een complimentje voor je woning!

De aankleding die je huis verdient

Grandioze Garagedeur Dagen

Op 2 en 3 oktober organiseert De Schuur zonwering en kozijnen de Grandioze Garagedeur Dagen. Wanneer je tijdens deze dagen de showroom bezoekt en een garagedeur bestelt, dan krijg je bij de aanschaf van een openslaande garagedeur (Duoport) een waardecheque t.w.v. € 500,- inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires én een gratis gasdrukveer. Bij aanschaf van een sectionaaldeur krijg je de aandrijving én een codeschakelaar gratis. Tevens ding je mee naar een gratis garagedeur.

Ons team laat je graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.
Let op: vanwege de veiligheid van onze klanten en medewerkers werken we tijdens deze garagedeur dagen uitsluitend op afspraak. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken. We volgen de richtlijnen van het RIVM, zodat je ons met een gerust hart kunt bezoeken. De informatie vanuit het RIVM en de Rijksoverheid is voor ons leidend.

Gratis garagedeur

De Schuur zonwering en kozijnen is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. Bij aanschaf van een openslaande garagedeur ontvang je een waardecheque t.w.v. € 500, inzetbaar voor korting op de deur en/of de aanschaf van accessoires én een gratis gasdrukveer. Bij aanschaf van een sectionaaldeur krijg je de aandrijving én een codeschakelaar gratis.

Diverse mogelijkheden

Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met je Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar of openslaande garagedeuren.

Openslaande garagedeuren

De openslaande deuren zijn erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, de Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden het prettig om zonder gedoe naar binnen en buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze.

Klik hier om de actie te bekijken.

 

Lees meer >

De voordelen van De Schuur

  • Geen afspraak nodig
  • Parkeren voor de deur
  • Vakkundige monteurs
  • Uitgebreide showroom
  • Persoonlijke service

citaat_img
"Je kunt rustig naar De Schuur Zonwering gaan. Ze hebben een goede prijs en goede kwaliteit. Wij hebben elke dag plezier van de zonwering." Kamphorst (meer…)